Veerle’s Retraites & vakantie

Magisk Mindland is een prachtige, kleinschalige transformatie-locatie op een klein, prikkelarm eilandje in het Noorden van Noorwegen.

Een veilige, warme en liefdevolle plek waar vrouwen, elk op hun eigen manier, kunnen thuiskomen bij zichzelf.

Me-time, onthaasten en groeien in de overweldigende ruige natuur, omgeven door majestueuze bergen en een glasheldere zee.

Natuurboerderij

Øvergården betekent “boerderij op de heuvel”. Het is een oude boerderij die nog heel wat liefdevolle zorg nodig heeft om de gebouwen en gronden op een ecologische manier te herstellen. We maken er een erezaak van om onze toekomstige boederijdieren met respect te behandelen. Elke dag willen we een beetje méér zelfvoorzienend worden, zodat zowel mijn gezin als mijn gasten zo gezond en natuurlijk mogelijk kunnen eten.
Permacultuur, lokaal, kleine voetafdruk en biodiversiteit zijn geen loze begrippen voor ons!

magisk_mindland
online

Online trainingen

Je kunt deelnemen aan een online coachtraject (indivdiueel of in een groep)
waarbij je:

– je ware zelf (her)ontdekt.
– je eigen talenten en valkuilen leert kennen.
– ontdekt wat gezonde voeding, beweging, ontspanning en een positieve mindset voor jou betekent.
– méér energie én méér rust in je hoofd voelt
– méér balans in je leven ervaart!

 

Detox-Dagen

Detoxen betekent ontgiften. Door tijdelijk minder of helemaal niet te eten wordt je zelfreinigend en zelfgenezend vermogen geactiveerd. Maar niet alleen je lichaam heeft hier baat bij. Ook je geest wordt terug gezond en helder.

Zelf volg ik jaarlijks 4x een detox-kuur, ééntje in elk seizoen.

Waarom? Dit zijn de belangrijkste redenen om een detox te doen :

 1. Afvalstoffen kwijtraken
  2. Meer energie ervaren
  3. Een mooiere huid krijgen
  4. Beter slapen
  5. Gezonde leefstijl boosten
  6. Immuniteit versterken

Met veel ervaring en passie begeleid ik je doorheen dit proces.

De detox wordt ondersteund door lymfedrainage, sauna, infraroodbehandeling en ontspannen in de hottub. En voor de die-hards is er de mogelijkheid om een ijsbad te nemen in de glasheldere zee. Tegelijk worden er een aantal workshops aangeboden, o.a. over intermittent fasten en gezonde voeding.

Wie ben ik echt?

Ooit was ik mezelf en mijn weg helemaal kwijt. Mijn zoektocht bracht me bij de eeuwenoude en ondertussen ook wetenschappelijk onderbouwde 4-elementenleer.

Het werd een magische ontdekkingsreis terug naar wie ik écht ben.

Wil je weten wat de 4-elementenleer is? Wil je ontdekken wat het voor jou kan betekenen? Weldra volgt hier de volledige uitleg!

Verhuur locatie

Magisk Mindland is ook een prachtige bestemming om jouw eigen retraite te organiseren. Er kunnen groepen terecht van maximum 8 personen plus 2 begeleiders. Ik denk graag met je mee over de gewenste verzorging, de maaltijden en de uitvoering van jouw programma!

vakantie huis te huur

In de nabije omgeving is er de mogelijkheid om te verblijven in een volledig ingericht huis. Je kan er verblijven met je gezin, je vriendinnen of familie. Er is plaats voor 6 personen.

 

Wil je meer info of heb je vragen?

Laat het me gerust weten: veerle_penders@hotmail.com