Veerle’s Retraites en Vakantie

Magisk Mindland is een prachtige, kleinschalige transformatie-locatie op een klein, prikkelarm eilandje in het Noorden van Noorwegen.
Een veilige, warme en liefdevolle plek waar vrouwen, elk op hun eigen manier, kunnen thuiskomen bij zichzelf.
Me-time, onthaasten en groeien in de overweldigende ruige natuur, omgeven door majestueuze bergen en een glasheldere zee.

In onze accommodatie geven we waar mogelijk de voorkeur aan natuurlijke en ecologisch verantwoorde (bouw)materialen. Op de slaapkamers proberen we de elektrische en andere straling zo veel mogelijk te beperken. Pure, gezonde voeding kiezen we liefst lokaal, op onze eigen boerderij of in de omgeving geproduceerd. Er wordt ook aandacht besteed aan groene (wind- en water) energie en allerlei verspilling willen we graag tot een minimum beperken.

magisk_mindland

Persoonlijk en op maat:
De helende kracht van de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Geen specifiek programma, maar gewoon even je batterij opladen? Alleen of met een klein groepje vrouwen (max. 8) in een huiselijke setting?

Je kan heerlijke wandelingen maken op het eiland. Ik verwen je met lekkere, eenvoudige en gezonde maaltijden van eigen erf. Massage, coaching en helpen in de stal of de moestuin behoort tot de mogelijkheden. Wil je helemaal ontspannen in de sauna of de hottub? Of (als het weer het toelaat) met de kayak over de glasheldere zee naar een verlaten eilandje varen en daar picknicken bij het kampvuur? Ook dat kan …

In overleg maak jij je eigen programma met wat jij op dat moment nodig hebt!

magisk_mindland

Menopower Retraite

Heb jij last van de overgang? Moeite met (door)slapen? Concentratieverlies? Kort lontje? Weinig geduld voor partner en puberkinderen? Gewichtsproblemen?

Vraag jij je af waar die leuke vrouw gebleven is?

Ik help je om weer in balans te komen met jezelf. Ik leer je welke natuurlijke, gezonde voeding je op hol geslagen hormonen kalmeren. Wat er te doen valt tegen opvliegers en hoe je je gewrichten soepel houdt.

Ik toon je hoe je om kan gaan met stemmingswisselingen, futloosheid en depressieve gevoelens.

Ik help je ook zoeken naar een nieuwe, passende levensinvulling.

Goede informatie en inzicht in de verschijnselen die bij jou optreden, kunnen je helpen om meer te ontspannen en daardoor beter om te gaan met overgangsklachten.

Alle workshops worden ondersteund met gezonde maaltijden en natuurlijke behandelingen.

online

Online trainingen

Je kunt deelnemen aan een online coachtraject (indivdiueel of in een groep)
waarbij je:

– je ware zelf (her)ontdekt.
– je eigen talenten en valkuilen leert kennen.
– ontdekt wat gezonde voeding, beweging, ontspanning en een positieve mindset voor jou betekent.
– méér energie én méér rust in je hoofd voelt
– méér balans in je leven ervaart!

Detox-Dagen

Detoxen betekent ontgiften. Door tijdelijk minder of helemaal niet te eten wordt je zelfreinigend en zelfgenezend vermogen geactiveerd. Maar niet alleen je lichaam heeft hier baat bij. Ook je geest wordt terug gezond en helder.

Zelf volg ik jaarlijks 4x een detox-kuur, ééntje in elk seizoen.

Waarom? Dit zijn de belangrijkste redenen om een detox te doen :

 1. Afvalstoffen kwijtraken
  2. Meer energie ervaren
  3. Een mooiere huid krijgen
  4. Beter slapen
  5. Gezonde leefstijl boosten
  6. Immuniteit versterken

Met veel ervaring en passie begeleid ik je doorheen dit proces.

De detox wordt ondersteund door lymfedrainage, sauna, infraroodbehandeling en ontspannen in de hottub. En voor de die-hards is er de mogelijkheid om een ijsbad te nemen in de glasheldere zee. Tegelijk worden er een aantal workshops aangeboden, o.a. over intermittent fasten en gezonde voeding.

Wie ben ik echt?

Ooit was ik mezelf en mijn weg helemaal kwijt. Mijn zoektocht bracht me bij de eeuwenoude en ondertussen ook wetenschappelijk onderbouwde 4-elementenleer.

Het werd een magische ontdekkingsreis terug naar wie ik écht ben.

Wil je weten wat de 4-elementenleer is? Wil je ontdekken wat het voor jou kan betekenen? Weldra volgt hier de volledige uitleg!

Verhuur locatie

Magisk Mindland is ook een prachtige bestemming om jouw eigen retraite te organiseren. Er kunnen groepen terecht van maximum 8 personen plus 2 begeleiders. Ik denk graag met je mee over de gewenste verzorging, de maaltijden en de uitvoering van jouw programma!

vakantie huis te huur

In de nabije omgeving is er de mogelijkheid om te verblijven in een volledig ingericht huis. Eventueel voor gezinnen. Er is plaats voor 6 personen.

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen