Het warme nest – Vakantie & Retraite

 Veerle’s TransformatieLocatie :

“Warm Nest” zoekt vrouw-in-nood!

“Dit is het toevluchtsoord met de begeleiding waar ik zelf wanhopig naar op zoek was toen ik diep in de put zat, maar dat ik helaas nergens kon vinden!” (Veerle)

Op zoek naar persoonlijke begeleiding en ondersteuning in een eenvoudige, liefdevolle en huiselijke setting? Om terug verbinding te maken met jezelf en oude last los te laten zodat er ruimte vrijkomt voor een schitterende toekomst?

Wil je even “verdwijnen” van het alledaagse strijdtoneel en je onderdompelen in rust en kwalitatieve “me-time”?

Met aandacht voor lokale, gezonde voeding, verkwikkende slaap en beweging in de ruige natuur, ongeacht welk weer het is? En indien nodig aangevuld met massage, voedende gesprekken of een scala aan andere coaching en therapieën?

Dan is dit de plek die je zoekt!

[dipi_image_gallery thumbs_count=”3″ thumbs_space_between=”7″ thumbs_navigation_color=”#2e3831″ main_autoplay=”on” pause_on_hover=”on” main_navigation=”on” main_navigation_on_hover=”on” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” background_color=”#a5201a” custom_margin=”31px|||||” border_color_all=”#a5201a” border_color_all_thumbs_border_style=”#2e3831″ global_colors_info=”{}”][dipi_image_gallery_child item_image=”https://www.magiskmindland.be/wp-content/uploads/2022/11/IMG_5560.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipi_image_gallery_child][dipi_image_gallery_child item_image=”https://www.magiskmindland.be/wp-content/uploads/2022/11/IMG_6246.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipi_image_gallery_child][dipi_image_gallery_child item_image=”https://www.magiskmindland.be/wp-content/uploads/2022/11/IMG_8296.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipi_image_gallery_child][dipi_image_gallery_child item_image=”https://www.magiskmindland.be/wp-content/uploads/2022/11/IMG_9068.png” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipi_image_gallery_child][/dipi_image_gallery]

In onderling overleg bespreken we wat je nodig hebt zodat je verblijf optimaal verloopt!

Reserveer één van de 4 kleine, gezellige, eenvoudige kamertjes die beschikbaar zijn. Kom alleen en ontmoet gelijkgestemden of kom met vriendinnen, zussen, dochters, …

Opgelet : er is geen wifi op de slaapkamer, enkel in de gemeenschappelijke ruimte kan de gsm gebruikt worden en ook een TV is bewust achterwege gelaten. Dit om optimale rust en diepe slaap te garanderen!

Er is een gezellige, gemeenschappelijke keuken met eet- en zitkamer, een inspirerende massageruimte, een praktijkkamertje en een grote sporthal. Wc’s en douches bevinden zich niet op de kamers.

Ik plan mijn dagelijkse activiteiten rondom jouw noden. Bij interesse nodig ik je daarom graag uit voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek (video-call), zodat we optimaal op elkaar kunnen afstemmen!

[dipi_testimonial use_hide_img=”on” use_hide_company=”on” use_hide_company_link=”on” review_length=”25″ readmore_text=”Lees verder” review_type=”on|off|on|off” testimonial_suppress_filters=”off” use_show_popup_image=”off” use_show_popup_company=”off” columns=”1″ loop=”on” autoplay=”on” centered=”on” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipi_testimonial]

Voel jij kriebels en lijkt zo een transformatie-reis iets voor jou?
Reserveer dan verblijvend een video-gesprek met mij
om helemaal op elkaar af te stemmen.